Idag blir jag 17 år!

Idag fyller jag äntligen hela 17 år och det ska firas med att först träffa Agnes och Jennifer. Dom har någon överraskning till mig som jag är jätte nervös över. Sen ska jag vara barnvakt till underbara Ella, och senare på kvällen kommer Johan.

Anledningen till varför jag är uppe nu är för att Andrea sov här inatt och ska upp och jobba nu, så hon väckte mig den jäveln.
Nejdå, det gör inte så mycket. Jag kan sova snart igen.

Jag skriver mer ikväll och berättar hur min speciella dag blev!


Bara för att agnes tvingade mig.

Hej, vad gör ni? Hejdå.


mysig helg.

Igår var jag på mörkö med dad, farmor, farfar, linda och milla. Vi solade, badade och bara tog det lugnt. Det blåste ganska mycket så det var inte jätte skönt, men det gick.

På kvällen åkte vi in till trosa där jag möte min älskling. Vi åt på antons krog och sen kollade vi på trosa statslopp.
Sen åkte jag och johan hem till mig och sov här, vi var själva hemma eftersom mor och far var kvar på mörkö.
Idag har vi varit på vingåker. Han hittade en t-shirt bara och jag en tunika typ, klänning, parfym och JL-hörlurar.
Det fanns inte så jätte mycket där, men det var kul att se hur det var iallafall.

När vi kom hem igen efter den långa bilturen tog vi ett snabbdopp och nu är jag ensam hemma, för att han ska ut ikväll.
Får se vad jag hittar på.


Ha det så underbart!

some say love, it is a river

Idag har dagen tillbringats med mormor. Vi har gått på stan och handlat kläder och mat.
Imorgon ska jag och linda åka till mörkö, tidigt som attan måste jag upp! 08.25 går bussen, så vid 07.15 måste jag vandra hemifrån. Kul en sommarlovsmorgon, men vad gör man inte för lite sol och bad.

Så jag måste nästan säga godnatt, för snart är det dags att sova.

Mörkö.

I måndags var jag hemma hos mormor igen. Vi gick och handlade och åt glass i solen. Senare på kvällen åkte jag och pappa till mörkö och sov över där. Linda kom ut på morgonen och så var vi där hela dagen igår. Vi solade, badade och bara myste. Idag har jag varit på stan och fikat med jessica och maria i det otroligt härliga vädret. Pappa hade varit och kollat på farfar när han spelade boule-final så jag åkte med honom hem. Sen kom johan så vi åt och sen åkte vi och badade. Och sen åkte vi hem igen och myste. Härligt var det!

Hoppas ni har det skönt i solen!

Jag är kär i en ängel.

Godnatt.


här kommer ett sånt där långt och tråkigt inlägg som ändå ingen orkar läsa.

Idag är det 7 månader sen Christoffer Bergelin gick bort.
Idag blir Ella 7 månader.

Jag såg att jag har inte skrivit exakt hur mina känslor var den där fredagen för 7 månader sen, den 21 november 2008.
Därför tänkte jag göra det nu.

När jag vaknade på morgonen visste jag att det skulle bli en dag att minnas, jag kände att något skulle hända.
Jag tog på mig extra fina kläder för att minnas denna dag som vacker.

Jag tog mig till skolan i tystnad, hade mycket att tänka på. Jag vet inte vad, men jag kunde lixom inte konsentrera mig på vad folk sa omkring mig. Dagen började med naturkunskapslektion. Vi satt i mediasalen och skrev på någon inlämning som skulle in samma dag. Jag minns vart jag satt, vid bordet längst in till vänster, stolen närmast fönstret och gången. Jag satt själv, jessica satt mittemot mig och agnes, micke och malin bredvid mig. Det vibrerade i min ficka, jag hade fått ett sms. Såg att det var från Christoffer och blev överlycklig! Jag visste att han inte hade varit helt okej på senaste tiden. Han bodde ju i skåne, och jag i stockholm så det var inte helt lätt att få reda på hur han mådde. Men jag började ana att allt inte var som det skulle, han hörde aldrig av sig och var aldrig inne på msn längre. Så jag tog kontakt med några av hans vänner på facebook som berättade i korthet hur det var med honom och vad som hade hänt. Så när jag äntligen fick ett sms den där dagen trodde jag att allt var bra, att han äntligen hade blivit frisk och skulle berätta att han var okej igen.
 
I smset stod det "Nu är det över för Christoffer, han tog sitt sista andetag i morse :/ /fam Bergelin". Hela världen stannade upp, detta kunde inte hända. Agnes såg att allt inte var okej, så hon frågade hur det var. Då brast det, jag grätt inombords men kunde inte släppa ut det och jag kunde verkligen inte prata. jag gav henne telefonen så hon fick läsa själv, hon och malin höll om mig. Dom sa inget, utan bara fanns där. Det älskar jag er verkligen för idag.
Jag satt bara och stirrade på skärmen på datorn resten av lektionen, kunde verkligen inte koncentrera mig och inte tänka på något annat. Han är död, han finns inte mer. Inga fler långa sms om livets frågor och problem, aldrig mer sena nätter framför datorn med samtal om kärlek och killar/tjejer. Aldrig mer.

När lektionen äntligen var slut gick jag ut. La mina saker i skåpet och väntade tills alla skulle blir klara så det bara var vi kvar, så jag kunde gråta. Och när jag väl började kunde jag inte sluta, hela dagen blev suddig tills vi hade datakunskap. Vi hade powerpoint-redovisning kommer jag ihåg. Så malin som egentligen är i den andra gruppen var med och tittade, vilket var väldigt tur.

För där fick jag nämligen ett till sms, eller det var snarare ett mms. Där fick jag se en bild på en nyfödd flicka. Min systerdotter och gudbarn Ella hade födds. Samma dag som Berge dog. Helt ofattbart, jag hade verkligen inte föreställt mig det. Ellas födelsedag skulle bli lycklig och då skulle inte några tårar fällas, endast glädjetårar i så fall. Men så vart det inte. Hela dagen efter att jag fått veta att Christoffer nu lämnat jorden tänkte jag "bara inte Ella födds nu, bara inte Ella födds nu..." Jag ville inte att det skulle bli samma dag, jag ville verkligen inte. Det är jobbigt. Jag vill att dom ska varsin dag så man kan vara glad och ledsen försig, inte på samma dag. Självklart är det helt underbart att Ella äntligen kom till världen, hon var verkligen efterlängtad. Men att det skulle delas med sorg hade jag inte förberett mig på.

Vi slutade och alla gick hem. Malin och Agnes följde med mig hem för att senare på kvällen, den 21 november, hade min kusin sin 18-års fest och vi var bjudna. På bussen hem var det ganska tyst, iallafall från min sida. Jag pratade, men inom mig gick hela världen i slowmotion. En konstig känsla. När vi kom hem åt vi och gjorde oss i ordning. Festen var väldigt rolig, men det var svårt att skratta.

MIn syn på livet har förändrats sen denna dag. Christoffer var en kille som alltid var glad och klagade aldrig fast han hade jätte ont. Jag vill bli som honom, han är min idol. Han var en ängel redan när han föddes, nu ville bara himlen ha honom tillbaka.

Jag vill bara säga tack till Agnes och Malin, om ni inte hade funnits där den här dagen hade jag aldrig orkat gå på festen och missat min kusin 18-års fest. Jag hade inte kunnat le för att Ella föddes, och jag hade verkligen inte kunnat skratta idag.

14 dagar senare kom Johan in i mitt liv. Om det inte hade hänt hade jag aldrig kunna gå vidare. Visst händer det att jag gråter på kvällarna, men det är oftare att jag ler för att jag tänker tillbaka på dagen som varit och på alla minnen som jag får uppleva.

Mina systrar, Ella och Filippa, jag älskar er.


paj.

Igår var agnes, malin, micke, miche, amanda, lisa, jessica och beatrice här. Vi åt paj och myste.
Vid 23 hade alla åkt hem och jag var ensam hemma igen. Sov själv i natt i detta stora hus, modigt värre.

Nu ska jag ut och springa/ gå och sen ska jag sola .Senare ska jag träffa Johan som har varit på öland den här helgen.
Jag saknar honom.

dag med systrarna.

Idag har jag varit hela dagen med mina systrar och deras små bebisar.
Vi åt lunch på stan och sen gick vi hem till Lisa och fikade, det var väldigt mysigt!

Sen åkte jag hem, och lite senare kom johan. Vi myste och åkte raggarrunda i nykvarn.
Dock var han tyvärr tvungen att åka hem eftersom han ska fira morgondagen på öland.
Vi ska fira midsommar precis på samma sett som vi alltid gör, hemma hos några vänner till mamma och pappa.
Grillning, 5-kamp och förr stod även dans runt midsommarstången på schemat, men nu för tiden brukar det aldrig bli av.

På lördag ska jag äntligen få träffa mina söta vänner igen, vi har inte träffats sen skolavslutningen.
Vi ska ev. gå på tom tits, och sen kanske gå ut och käka.

Johan kommer hem på söndag igen så då ska jag nog överraska honom med middag, om jag orkar vill säga.


Nu får du ha det så bra!

du hade faktiskt lovat om det vart fint väder.

Idag har vi varit på trosa marknad och kollat runt lite.
Pappa var nog den som kom hem med mest saker.
Jag köpte ingenting.

ikväll får vi så vad som händer, jag har ingenting planerat.

Imorgon ska johans systers barn/ gudbarn döpas, så imorgon blir det kyrkan som gäller.


sommarlov!

Äntligen har jag sommarlov och det ska bli så galet skönt.
Igår var vi först i aulan och lyssnade på musikeleverna som sjöng, rektorns tal och stupendium som delades ut. Bland annat fick två av mina kära klasskompisar, micke och sandra, 1000 kronor för högsta betyg. jag får bara säga grattis!
Sen gick vi till klassrummet och drack cider och åt kakor, fick betygen och sa goodbye. Sen var det över, och mitt livs bästa sommarlov väntar. Det börjades med en kväll hos jennifer med väldigt mycket skratt och pizza som jag inte ätit på flera år.

Idag har jag städat och rensat hela mitt rum, har slängt en hel sopsäck med kläder.
Sen var lilla johan här, det var inget annat än mysigt.

Jag har inte så mycket planerat dom närmaste dagarna, utan får se vad som händer.

Har inte så mkt mer att skriva, men vi hörs mer när det finns mer.

matte och tiden.

Jag är grym, jag fick alla rätt på ekvationsomprovet. Jag kommer att få g i matte, jag är super glad just nu!

Annars slutar jag ettan på onsdag, i övermorgon! det är sjukt... jag är rädd för att dom här två åren som är kvar kommer att gå lika fort. jag vet att jag tjatar mycket om att tiden går så fort, men jag tycker att det är så läskigt. hallå, båda mina små systrar har fått barn?!? jag kommer ihåg när dom både hemma och vi bråkade hela tiden, det känns som igår, men det är typ 10 år sen!

student, ledighet och firande

Igår tog min kusin studenten, så nu får jag bara säga grattis! Det är över! =D

Idag är jag ledig så jag har inte gjort så mycket. Nu ska jag ut och ta en promenad med hunden och sen kommer
syster min på middag. Ikväll blir det övernattning i gnesta och imorgon firar vi 6 månader.

Nu ska jag ut och vandra, innan regnet kommer tillbaka.

time to take a break

tänkte att det kanske är dags att skriva lite, det var ett tag sen.
Idag är det en vecka kvar till skolavslutningen, det känns verkligen inte så.
Det har gått galet fort, första året på gymnasiet har lixom redan gått.

Idag var jag och min klass på 2 muséer, först levande historia och sen armémuséet.
Väldigt segt och ganska onödigt.
Sen kom johan hit. Vi åt jordgubbar och sov en stund.

I helgen ska jag på gnestamarknaden med några vänner och johan, och sen ska vi på fest.
Det ska bli trevligt, om det inte regnar förstås.

Nu ska jag sova, men jag ska försöka skriva lite oftare.

RSS 2.0