e s a

hallo everybody!
Igår träffade jag mina systrar för en lunch på stan. Senare följde jag med Anna när hon köpte tre par skor, rik? och sen åkte jag hemåt och tog hand om min kära far som opererat knätt och knappt kan gå. I feel the pain.

Snart ska jag åka och träna och hämta ut mina pengar som jag fått tillbaka för att jag skickade tillbaka mina jenas förut. De som jag visade i bloggen, dom var lite för stora :(

Detta lov har jag typ inte gjort något alls, och det har varit galet skönt! Jag har fått vila, det känns som att det var år sen jag fick göra det sist.

<3

Jag älskar dig gumman, vad som än händer!


Dop och födelsedag!

I fredags var det 18-års fest hos alle, emilia och andrea. Temat var halloween och jag var så klart djävul!
Det vart en väldigt trevlig kväll. Efter det hämtade johan mig och vi sov här.
På lördagen var det dags för lilla Flippans dop, och ack så söt hon var! Det finns ingen sötare bebis!
Fikat var gott och sällskapet trevligt, och nu är även den lilla damen döpt.
På kvällen åkte jag och johan hem till Anna, eftersom hon fyllde även fyllde 25 år denna dag.
Grattis min bästa syster! Det var otroligt trevligt och mycket skratt blev det. tolv-bussen tog oss hemåt.
Idag har jag absolut inte gjort någonting alls. Jag och johan kollade på en film imorse, annars har jag typ bara tagit det lugnt.

Nu har jag iallafall lov vilket ska bli riktigt skönt! Jag ska bara ta det lugnt, och träna som jag inte har gjort på länge nu för att jag har vart sjuk. Jag längtar!


be you- as you are! - var dig själv- precis som du är!

Hej alla söta! Här sitter jag och tänker på livets alla svårigheter.
Jag har ju lovat att berätta om vad det är för konstigt företag jag och några av mina klasskompisar har startat och här kommer förklaringen.
Det är nämnligen så att när man går i tvåan på wendela hebbegymnasiet får man välja ett individuellt val, då valde jag, agnes och malin med flera ung företagsamhet. Det går ut på att man startar ett alldeles eget livslevande företag med bokföring, utgifter och inköp och allt vad det gäller. Jag, Äggnes och Mallan valde att starta ett företag som säljer smycken, Be You är vårt finfina namn. Vi kommer alltså att tillverka smycken som passar den som är sockersöt och rockn´roll. I lördags var vi hemma hos M och beställde grejer, så i veckan kommer vår produktion att dra igång. Detta kommer att bli super roligt och jag längtar verkligen.

Hör av dig om du är intresserad av ett smycke, du kanske blir vår första kund ;)

Nu ska jag krypa ner i sängen, goden natten!

I just can stop lovin´ you

I fredags var jag, mamma och pappa på ikea efter skolan. Där inshoppades nya ljus, en underbar mysdress och lite presenter. Efter det åkte jag direkt hem till pontus där min bästa vän andreas pojkväns födelsedagsfest hölls. Det vart en trevlig kväll, dock åkte jag och emilia hem tidigt för att sova. det var skönt.
På lördagen åkte jag till älskling. Efter en stund var jag förbi malin en stund för att inhandla saker till vårt företag. Mer om det kommer en dag när jag orkar skriva allt. Sen åkte jag hem till Johan igen. Vi lagade mat, kött så klart, och sen gick vi hem till hans vän. Vid midnatt låg vi åter i sängen supertrötta och somnade på tre sekunder.
Idag har jag, han, mamma och pappa vart hos syster för att hon fyller 25 på lördag. Vi fikade och sen åkte vi hem och åt middag. Nu sitter jag här i min nyss mysdress som självklart är rosa, och ska alldeles strax sova.

Godnatt sötisar!

Kärare än så här kan man inte vara.

Vill bara tala om att jag älskar min älskling.


glad elin!

Äntligen har jag fått hem mina jeans som jag beställde från www.bubbleroom.se.
Dom är galet snygga och jag älskar dom! Dock är jag lite fattigare just nu...

Det är iallafall de jeans som storbloggerskan Stina-lee (www.stinalee.se) tipsar om hela tiden,
och så här ser dom ut! Dom är lite längre än på bilden, men det gör inget.


D.Brand Sari Gold   D.Brand Sari Gold


king= gräddfil, räkor, röd lök, svart lyxkaviar, riven ost. Mums filibaba!

Imorse gick jag upp tidigt, efter en sen kväll, för att plugga. Har en mediekunskaps- hemtenta som ska in ikväll och det jag var skrivit är inte många ord. Senare vid ett-tiden kom johan så vi tog på oss vandringskorna och tog oss ner till centrum där det väntades kokosbollar och brända mandlar, men andra ord nykvarns årliga marknad. Vi gick runt en stund och hamnade tillslut vid langos- ståndet. Fast i kön vart vi, och efter några minuter höll vi i en langos fylld med räkor och svart kaviar. Mums! Satte oss vid en bänk och plötsligt blev himlen grå och det började blåsa och hagla. Fort som attans åt vi upp vår KING och gick sedan hemåt. Väl hemma var vi dygnsura men glada, och kröp ner under täcket och värmde våra tassar.

Nu har snubben precis gått och jag skriver klart det sista på den där rakarns hemtentan. Puss på er och på min underbara söndag!

helgen

I fredags var jag äntligen hemma hos alle, emilia och andrea igen. Det var så himla länge sen, och det var underbart att träffas. Vi spenderade vår kväll hemma hos en kompis till dom, och sen gick vi hem och sov.
Från dom på lördagen åkte jag hem till johan. Vi åkte och kollade på en lägenhet eftersom han är i full gång just nu att hitta en, och sen åkte vi hem till honom. Vid 5 tiden åkte jag hemåt, för att vid 8 igen åkte till Sofia. Min lördagkväll slutade väldigt roligt, och det tackar jag för!

Snart kommer johan hit och då ska vi röra oss ner mot centrum där den årliga marknaden är i full gång.
Ha en trevlig söndag!

Love is big

Igår kväll var jag hos älskade johan. Han är bäst.
Idag har jag först vart och tränat igen, och sen gjorde jag ett LT-jobb och intervjuat en kille från min klass som håller på med skaiting (skate). Det gick bra, kommer nog att bli ett kanonbra reportage.
Efter det åkte jag hem till Lisa där även Anna befann sig, vi fikade och lekte med barnen och så.
Sen åt jag där, och sen kom mor min och hämtade mig.

Nu sitter jag här, och snart ska jag plugga lite.


07:41

Godmorgon alla morgonpigga människor:)
Idag väntas en timma engelska på morgonen, sen rast i trettio år och sen engelskalektion igen där jag bara ska ta närvaron och sen gå hem. Då åker jag och tränar och sen åkte jag hem till min johan.
Mysig dag.
Nu måste jag ut med hunden, ha en trevlig daaaaaaaaag!

jhgfds

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!

Fredag, lördag, söndag

I fredags var jag bara hemma och skrev klart engelskan och kollade på idol. Igår var jag först hos fotspecialisten, jag är tydligen plattfotad. SKa få inlägg i skorna om 2 veckor. Kul. Sen var jag och mamma hos mormor och hälsade på henne på sjukhuset. Älskade mormor. Sen åkte vi hemåt och så kom johan lite senare. Vi var ensamma på kvällen eftersom mamma och pappa var hos några vänner, så vi lagade mat och körde hem hans bror som sålt sin bil. Idag åkte han hemåt och jag åkte och träna. Har äntligen köpt, det var pappa som betalade, ett nytt gymkort. Äntligen, jag har längtat och är taggad till 1000. Det var riktigt skönt att få träna igen, och nu sitter jag i soffan och ska snart kolla på en svensk film på 5an.

Puss och kram!

RSS 2.0