Tisdag=lååång dag

Idag är en sådan dag som vi slutar halv 5, dock är sista lektionen ung företagsamhet vilket innebär eget arbete och få välja sina egna tider. Idag hade vi handledning i slutet av lektionen men som tur det var kunde vi flytta upp den så vi kunde sluta lite tidigare, det var väldigt skönt.
Så nu kom jag precis hem och snart kommer lilla Johan hit.

Imorgon har vi ju optimalonsdag som vanligt, men imorgon står webb på schemat vilket är en kurs som jag kommer ha nästa termin, så det innebär att vi som inte har det har resurstid imorgon. Men vi har typ inget plugg alls just nu, så man kan säga att vi är lediga! YES! Jag älskar optimalonsdagar!

Dock ska jag iväg och ta en spruta imorgon, vilket jag verkligen inte ser framemot!

bästa helgen!

Jag har haft en otroligt mysig helg, och det är anledningen till att jag inte uppdaterat.
I fredags var jag och johan ensamma hemma hos mig och lagade mat och så. Dock var jag väldigt
trött så vi somnade tidigt. Igår var vi i skärholmen och jag hittade 2 par stövlar, yes! Sen skulle han fira en vän till honom som fylt 20 och eftersom jag tyvärr inte fyllt 18 än fick jag åka hem. Frågade Malin vad hon skulle göra, och plötsligt befann jag mig på en 18-års fest uppe i Stockholm. Temat var 70/80/90-talet, och det vart en galet rolig kväll! Tack Malin! Vi sov över och idag åkte vi hemåt. Jag åkte hem till Johan direkt och vi myste vid vattnet, åt Kina-mat och somnade så att jag missade tåget. Så för ungefär en timma sen kom jag hem efter att han skjutsat hem mig innan han stressade iväg på hockeyträning. Så kan det bli ibland när man är trött.

Nu ska jag skriva krönika till LT och sen är det dags att sova!
Puss



En partybild från 2008 när alexandra, emilia och andrea hade tjejmiddag :)

jag behöver din hjälp!

Jag måste ha ett par stövlar nu! Det enda jag äger är ballerinaskor, ballerinaskor och ballerinaskor.
Och nu när hösten börjar närma sig måste jag ha ett par snygga stövlar!
Jag vill att dom ska ha lite "häststövlar" stil, och vara bruna.
Har du sett ett par snygga? Snälla hjälp mig. Jag kan beställa från internet eller traska till en butik, det spelar ingen roll! Tack på förhand!

Ett litet tips...

Jag läste lite på min kompis Agnes blogg och hon hade tipsat om en tjej som hade en fråga på sin blogg.
Så jag gick in där och svarade på frågan och vann! Så om några dar kommer det ett söt armband hem till mig:)
Men det jag ville säga var iallafall att gå in på hennes sida! Hon har super söta smycken som hon gör helt själv, som går att beställa. Klicka in där vettja!

susans.bloggsida.se

Helgens planer

Idag har jag typ pluggat hela dagen. Johan är här och medans jag sitter här och skriver tittar han på tv.
Känner mig inte jätte social med detta är något jag måste göra, och det bästa är att jag snart är klar!

Alldeles strax ska vi åka hem till honom där det väntar kräftskiva ikväll. Det ska bli trevligt.
Nu hinner jag inte skriva så mycket mer, men återkommer imorgon!

mina otroligt djupa och förvirrade tankar

det här med livet. Är det så att man ska leva ett perfekt liv, med perfekt pojkvän, perfekt hus och perfekta vänner för att vara lycklig? Det tror jag verkligen inte.

Jag är inne i en sån period nu som jag tänker väldigt mycket. Jag har glidit ifrån min mamma, vi pratar inte alls lika mycket. det är för att jag är så tänkande. Igår var vi ute och gick långpromenad med hunden, vi sa bara några få ord till varandra. Förr skulle vi ha pratat om allt mellan himmel och jord. Sånt här gör mig ledsen.
Jag har glidit ifrån dom flesta av mina vänner, jag pratar inte lika mycket längre. Jag är inte mig själv. Det är något som har hänt men jag vet själv inte vad det är.. Det gör mig rädd, är det den här personen jag ska vara?
Villl inte.

Jag säger bara en sak: orka lägga energi på bråk och hat. Älska livet och gör det roligt istället.

j a g ä l s k a r d i g

A beutiful day.


Rascal Flatts

Idag är vi typ lediga. Vi har samhälle på optimalonsdagen idag och vi fick stanna hemma och skriva på uppsatsen om vi ville. Det ville jag. Så nu sitter jag här och skriver, lyssnar på min underbara favoritlåt och dricker te.
Ger järnet på samhälle, skulle vara skönt att bli klar idag!

jag känner för en paus.

Hemsk lördagkväll. Jag har feber. Ont i örat. ont i huvudet. Ensam.
Orkar inte mer, vill inte mer. jag känner för en paus.

sjuk

Har varit på sjukhuset idag för mitt öra. Det är inflammerat och jag ska användra dropp i en vecka, kul.
Är supertrött och hungrig, har fortfarande ont i örat. Orkar inte, godnatt.

Grattis Sandra 17 år idag!

Idag är det 11 september, vilket innebär att det idag är 8 år sedan den stora krasen, 6 år sedan Anna Lindh dog och 17 år sedan Sandra föddes! Grattis!

Ikväll bär det av till henne för att fira och kolla på film. Senare ska jag nog hem till Johan och mysa. Annars vad som händer i helgen har jag inte riktigt koll på, det visar sig!

090909

Idag har vi haft frilufsdag, friidrott stod på schemat. Det är inte riktigt min starka sport men vi fick sluta tidigt och det var skönt.
Snart ska jag ta mig ner till Centrum för att klippa hunden, annars ska jag plugga, laga mat och kolla på idol senare idag. Annars händer inget speciellt. På fredag fyller Sandra år så då ska vi antagligen hem till henne, kul!


Helgen tillbringades med johan

Fredags var jag och johan på bio. Vi kollade på Sommaren med Göran. Den var väldigt roligt faktiskt och värd att rekommenderas. Igår, lördag, fyllde min mamma år, Grattis älskade mamma! Du är världens bästa och jag älskar dig! På förmiddagen  var jag och johan in till södertälje en stund och senare kom släkten hem till oss. Vi grillade och åt, urmysigt. Vid 7-tiden åkte jag och johan mot gnesta för att fira hans kompis som fyller 20. Grattis till dig också Marcus! Det vart en väldigt rolig kväll med mycket skratt. Älskling jag säger bara, E.T!

Idag har jag varit och städat hos mormi och nu sitter jag här och ska snart sova.
Imorgon kör LT-möterna igång igen, kul!

Godnatt sötnosar,
sov så gott!

hemsk dag

Idag har jag haft en riktigt dålig dag. Jag har haft ont i halsen, huvudet, varit jätte trött, svettats, blivit kall och varit helt slut i hela kroppen. Därför orkar jag inte blogga. Skriver mer en annan dag.


sisters and brothers, some beautiful thinks in life!

Elin saknar sina systrar!


Rascal Flatts- Skin

 

En helt underbar låt som jag älskar att lyssna på när jag känner att jag behöver tänka eller är ledsen.


en sak jag irriterar mig på...

Här om dagen pratade vi i skolan på en rast om det här med att man ska betala för två platser om man är överviktig. Det var många som tyckte att det var bra, för att man då kanske börjar tänka på sin vikt och att det är farligt för hälsan. Jag respekterar deras åsikter men jag kan verkligen inte hålla med! Tänk vad kränkande det måste vara att få betala för två platser bara för att man har en större kroppsbyggnad, hemskt! Man kanske älskar sin kropp mer än något annat, man kanske älskar den mer än den där tjejen som väger 50 kilo och har den ultimata kroppen. Det vet man ju inte!?

Sen nämnde dom som har andra åsikter än mig att flyget kan störta eftersom det blir för mycket vikt, men det är ju självklart att dom aldrig packar in flyget så mycket så att det är på gränser till att det är för tungt.
Jag förstår heller inte hur flygbolaget ska veta hur mycket man väger, ska man skriva på pappret hur mycket man väger när man bokar? Det känns ju verkligen inte helt rätt!

Jag är iallafall nöjd med min kropp och skulle aldrig betala dubbelt om jag blev större! Självklart har jag lite komplex, men det har väl alla?


1:a optimalonsdagen

Sitter just nu i skolan och ska egentligen plugga. Onsdagar är en speciell dag för oss på Wendela hebbegymnasiet. Det är nämligen så att då har vi en dag med ett speciellt tema, då vi åker på utlflykter med mera. Idag är den första "optimalonsdagen" och vi börjar med resurstid. Alltså ska man plugga järnet nu så man slipper göra det hemma, men eftersom vi precis typ har börjat så finns det inte så mycket läxor. Jag tänkte göra klart en powerpoint till engelskaredovisningen om jag orkar, och sen ska jag röra mig hemåt. Vi har spanskaglosor till imorgon också, men dom gör jag hellre hemma. I skolan kan jag inte konsentrera mig på samma sätt.

Igår var Johan älskling hemma hos mig, vi vilade lite och sen drack vi te och mös.
Han börjar bli sjuk stackarn, hoppas han blir bättre snart och inte smittar ner mig!


du är så stark!

Idag hände en sak i skolan, och jag vill bara säga att du är så stark.
Du kommer att klara dig igenom det här, det vet jag.
Jag kommer alltid att finnas vid din sida, och jag kommer aldrig att släppa dig, det vet du.
Du är alldeles för bra för att må så här, jag älskar dig.

RSS 2.0