Österlen!

Imorgon drar jag och familjen till österlen till en liten stuga som vi har hyrt där. Det kommer en massa folk och hälsar på så en lung stund lär man ju inte få, men ska bli skönt. Lite tråkigt, jag kommer att sakna min älskling jätte mycket.

Skriver mer när jag kommer hem, hoppas att ni alla har det så bra här hemma!

some say love, it is a river

bloggdesignen ändras, det är därför det ser lite konstigt ut.

6/12-08

Jag har aldrig känt så här för en människa förut.
jag förstår inte vad det är som händer med mig,
men varje gång jag hör ditt namn dunkar mitt hjärta hårdare,
varje gång jag hör din musik är det som världen stannar till.

Det kommer att dröja år och dar innan denna dröm är slut,
för jag älskar dig.


21/7-2009

En dag som förändrade mitt liv.

Åh!

Den här helgen var det tänkt att vi skulle åka till danmark, så vart det inte. Då tänkte vi att vi skulle åka till skåne istället, så vart det inte heller. Nu har alla andra planer, med andra kompisar och sviker. Jag hatar vänner som sviker.
Jag ska skaffa nya vänner, vänner som består.


Konsten att mjölka en ko.

Ni kan aldrig gissa vad jag gjorde igår... Jag, mamma, pappa och Johan var på en bondgård och mjölkade en ko.
Jag fick ju det i födelsedagspresent, och igår var det dags. Haha, det var riktigt coolt. Inte som jag hade tänkt mig, inte för att jag hade föreställt mig så mycket. Efter det åkte vi och fikade på taxinge slott och sen åkte vi hem. Johan åkte till husvagnen, men han kom till mig på kvällen och sov över.

Idag har jag typ inte gjort något vettigt alls. Men imorgon ska jag träffa mina kära vänner igen. Det ser jag framemot.


Sammanfattning av helgen

Nu har jag äntligen tid att skriva några rader igen.
På min födelsedag, i tisdags, så träffade jag först Agnes och Jennifer.
Dom hade en överraskning till mig och när jag började närma mig stället som vi skulle träffas på, såg jag att dom hade
dukat upp med ballonger, kladdkaka, jordgubbar, vindruvor och en massa gott på bryggan i närheten. Det var verkligen hur mysigt som helst att sitta där och prata och mysa i solen. Ni känner mig så bra brudar, det var precis vad jag behövde. Tack!

Efter det skulle jag egentligen ha varit barnvakt men så blev det inte, så istället väntade jag på Johan i södertälje och sen åkte vi hem till mig. Vi badade, åt god mat och myste.

På onsdagen var jag i stockholm men Emilia som jag inte har träffat på jätte länge. Jag kom hem med en vit klänning, en bikinitopp och en t-shirt. På kvällen väntade min överraskning från Johan. Ni kan inte gissa vad det var, det var verkligen något perfekt. Vi var på ett litet spa i gnesta och fick varsin behandling i en och en halv timme. Det var den bästa presenten jag kunde önska mig!
Efter det tog vi ett kvällsdop och sen åkte Johan hem.

På torsdagen var jag hos mormor och städade, och på kvällen gjorde jag inget speciellt.

På fredagen var jag hos mormor igen, men den här gången med Lisa och Ella. Vi fikade och gick ut och gick, handlade. Sen åkte jag hemåt och packade och så kom Johan. Vi åt och sen åkte vi till mörkö, min sommarstuga. Där skulle vi ha fiskat på kvällen, men det blåste för mycket så det blev inte av. Vi sov där och när vi vaknade på morgonen hade även mamma och pappa anlänt. På lördagen hade vi femkamp, badade, myste och solade.
På kvällen åt vi och sen tältade jag och johan på tomten på grund av sovplats-brist. Men det gick bra, jag har bara lite ont i kroppen idag.

Idag så har vi åkt hem från mörkö och nu är jag hemma igen. Ikväll kommer kanske Johan och sover här, annars händer inget speciellt ikväll.

RSS 2.0