3112

Idag är det nyårsafton! Eftermiddagen och kvällen kommer att spenderas med världens bästa tjejgäng plus Torkel förstås :)

Just nu sitter jag i lägenheten och ska snart bege mig till Södertälje där vi ska inhandla mat inför kvällen !

Nu hinner jag inte skriva så mycket mer, men jag vill bara önska er alla ett GOTT NYTT ÅR!


julafton, juldag och så idag

Hej alla!
Hoppas att ni har haft en underbar jul, för det är precis vad jag har haft!
På självaste julafton var vi hemma hos min syster där vi åt julmat, tittade på Kalle och dela ut julklappar.
De gamla heliga helt enkelt.

Kvällen slutade framför filmen Tomten är far till alla barnen tillsammans med mamma.

Igår åt vi först middas hos farmor och farfar, för att sedan bege sig till gnesta. Där väntades min första "utgång", om man nu kan kalla det så, tillsammans med johan. Vi befann oss på elektron där ett gnestaband spelade. Kvällen var i sitt stora hela helt okej. Dock slutade kvällen med att vi gick runt utan jackor i kylan eftersom vi lämnat dem i Macs lägenhet, för att slippa betala garderobsavgiften på 40 kr, är man snål så får man stå för sitt kast, och självklart hade vi tappat bort varandra. Det resultarar sig idag då jag är täppt i näsan och nyser hela tiden.

Idag har jag inte gjort mycket alls. Johan är nu iväg och tränar så därför ska jag också göra lite nytta, nu ska det städas.

Nära ett körkort nu

Igår genomförde jag halkbanan i Gillinge. Jag var väldigt nervös innan men när jag väl satt där i bilen var det jäkligt roligt!
Tjejen som jag åkte ihop med hette Madeleine, bor i Gnesta och vet vem min pojkvän är. Världen är bra liten ibland.

Snart ska jag åka iväg mot Södertälje. Jag ska försöka hinna med att ge blod, och sen ska jag vidare till Gnesta för julklappsutdelning och middag hos Johans föräldrar ikväll.

Nu måste jag kila så jag hinner med bussen!

Jag vill tillbaka. Tillbaka till härligheten. Tillbaka till livet.


with the eyes of one angel

Just nu sitter jag och skriver på en psykologiuppsats som ska in ikväll. Rolig fredagkväll tänker ni säkert, men ärligt talat så bryr jag mig inte. Jag skriver om ett otroligt intressant ämne, grupptryck, och lyssnar på Jay Smith. Så mig stör det faktiskt inte så mycket. Dessutom är Johan i storstaden och ska dansa loss på dansgolvet i kväll, och mina närmaste vänner har andra saker för sig så jag har inte så mycket annat att roa mig med.
Jag är dessutom snart klar, och då ska jag gå ner och joina mina härliga päron framför en film.

Helgen är här och har inte mycket alls planerat. Imorgon ska jag eventuellt inhandla de sista julklapparna och kanske en otroligt vacker tröja jag hängt undan på HM, frågan är bara om jag har råd. Det visar sig.
På kvällen väntar eventuellt utgång om jag orkar, just på sekunden känner jag inte så mycket för det. Annars blir det antagligen en mysig hemmakväll med världens finaste kille.

På söndag väntar årets första julbord tillsammans med mamma, pappa, farmor, farfar, johan och vår granne. Märklig kombo jag vet, men det ska bli riktigt trevligt och GRYMT GOTT!

Sen är det måndag igen. Vanliga fall brukar jag inte längta till måndagar, men just denna längtar jag till för den innebär julavslutning och sen tre veckors underbart lov. Det ska bli så sjukt nice.

1034

På måndag är det julavslutning. En dag som är så efterlängad. Allt min kropp vill ha just nu i vila. Det märkte jag igår.  Jag och Johan beställde hem mat från världens bästa Arena och sen somna vi från halv sju till halv tio, gick upp och duscha och gick och la oss igen. Är man trött så är man.

Jag har aldrig i hela mitt liv varit så här skoltrött. Ge mig den 10 juni 2011.

Ni är så fina.


6 december 2008. En av de bästa dagarna i mitt liv.

Igår firade jag och Johan två galna och underbara år tillsammans. Det är helt sjukt. Två år. Det har hänt så mycket sedan dess, och jag är glad att jag har honom vid min sida.

Idag har vi studiedag och än så länge har jag inte gjort ett skit. Om en timma kommer Johan hem och därför tänkte jag nu ordna lite här hemma.

Mer än så har jag inte att säga, så därför säger jag tack och adjö.

RSS 2.0