Ibland rullar det på

Jag är nyklippt och lovet har precis börjat. Jag är hemma hos Johan och lagar mat. I övermorgon åker jag till Kina med världens bästa Malin. Livet kan alltså inte bli bättre.


Lev livet

Igår hade jag min fjärde körlektion. Det går bra, fast jag börjar tvivla på att jag har körkort innan nyår. Nu när vintern kommer känns det som att det blir svårare. Innan studenten är nog mitt nya mål.

Vi hade även möte inför Kina igår. Det gick bra, och jag kan inte fatta att det är på söndag vi åker. Det kommer att bli riktigt häftigt. Självklart är jag nervös, två nätter kommer vi att sova hemma hos en kinesisk familj. Fine, jag är vann. Har ju slaggat hos en spansk familj i fler nätter än två, men det känns ändå väldigt speciellt när det handlar om kineser. Dom har ju inte alls samma sätt att leva som vi. Det blir en erfarenhet för livet.

Idag ska jag hem till Johan. Det ska bli mysigt, jag saknar honom.

ABCDE

Jag gjorde det. Jag genomförde högskoleprovet igår. Det kändes helt okej! Tills jag rättade mina svar alldeles nyss.. Okej jätte dåligt gick det inte, men på dom delar jag trodde att det gick bra gick det riktigt dåligt och tvärt om. Jag lär inte vara i närheten av 2,0 men jag är ändå glad. Jag genomförde det.

Efter det åkte jag hem till min fina vän Andrea för att fira hennes födelsedag några dagar förtidigt. Vi käkade en supergo tacogratäng för att sedan fortsätta mot Södertälje. Där blev det dans på Stanley´s hela kvällen, vilket var alldeles perfekt.

Idag fyller min syster år, närmare bestämt 26. Grattis på din dag! Det firades med tårta och nybakta bullar.

Imorgon väntar skola, körlektion och möte inför KINA-RESAN på söndag. En dag att längta till. Därför går jag och lägger mig nu. Godnatt.

för bredvid ditt namn står ett namn till.

Just nu sitter jag i skolan och har textkommunikation. Vi ska göra en mässmonter för Arla eller en utställningsmonter för vargar. Frågan är vad man ska göra om? Kosor eller vargar? Jag får nog fortsätta att fundera lite..
Vi slutar efter den här lektionen, det är sjukt skönt. 10.10 slutar vi för att vara exakt. Då ska jag nog gå ner på stan och spana lite, och sen röra mig hemåt igen. Väl hemma ska jag överraska min älskling med finmiddag. Sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra, det visar sig.

Min engel, min engel, min engel

Jag har bestämt mig för att börja blogga igen, på riktigt.
Därför ska jag börja med att återberätta lite vad som har hänt i mitt liv.

Jag övningskör som en tok. Alla som läser det här är vittnen på att mitt mål är att ha körkort innan nyår, nu måste pusha mig själv för inte göra mig besviken.

Jag och mamma var på ladies night i lördags, det var riktigt trevligt (Brolle var ju med i showen, det är omöjligt att inte bli perfekt då!!) Vi åt en grasiös middag på McDonalds innan (Max har så mycket godare sallader!) och sedan rörde vi oss mot globen. En grym kväll med väldigt speciell känsla i magen då det bara var brudar i publiken. Söndagen var en väldigt speciell dag. Inte minst genomförde jag min 18-års present som är ett minne för livet, bilder kommer! Nej, utan min underbara syster fick även en dotter. Kan ni förstå att jag blivit moster igen? Jag måste vara världens lyckligaste människa. Eller föresten, det kanske mina systrar är. Det borde dom ju vara eftersom dom är mammorna. Men jag kan omöjligt ligga långt efter för jag är så sjukt stolt över dom små liven!

Från och med du

Nytt tankesätt. Därför ny design.
Från och med nu lämnar jag det gamla bakom mig.

Tandem

Jag gjorde världens coolaste grej i helgen. Jag var fyrahundra meter upp i luften. Vilken frihetskänsla.

RSS 2.0