Someone to love

Livet rullar vidare men jag står kvar på samma plats. Allt bara svischar förbi men jag hinner inte med.
Dagarna börjar och dagarna slutar, men jag lever själv i min lilla bubbla.
Jag behöver en förändring, och just därför ska jag nu gå och färga håret.

Idag fyller min fina pappa år, Grattis på födelsedagen!

ge mig ett jobb

Godmorgon världen! Om typ 20 minuter ska jag ta mig till tåget för att sedan åka hem till nykvarn. Där ska jag skriva ut lite papper och sen åka och söka jobb! behöver verkligen ett helgjobb, det är inte direkt billigt att bo utan sina föräldrar!

Som ett lyckorus genom kroppen

- "Vill ni höra dom bra eller dom dåliga nyheterna först? "
- "Dom dåliga."

Samtalet fortsätter.

Det enda jag kan säga är att jag tycker inte att det fanns några dåliga nyheter.

Du behöver aldrig mer vara rädd

Den enda anledningen till jag överhuvudtaget orkade logga in här var för att jag ville säga en sak. En väldigt viktig sak som jag tyvärr säger alldeles för sällan.

Jag älskar mina vänner, min familj och min pojkvän. Ni ger min så mycket glädje. Så mycket kärlek. Det är tack vare er jag varje dag har ett leende på mina läppar.


Det blir inte alltid som man tänkt eller planerat.. Nästan aldrig om jag får säga det själv.

Ikväll skulle ha blivit en toppenkväll men istället sitter jag här. Jag skulle ha firat Amanda som fyllde 18 år i måndags med en utgång i Stockholm men istället sitter jag här. Jag gick till tåget där jag fick höra att det var inställt men att det skulle komma en ersättningsbuss. Jaha tänkte jag, och satte mig och väntade i hopp om att den skulle komma snart. Efter 45 minuter hade jag tappat tålamodet och gick tillbaka hem i mina nyaste klackar som jag längtat väldigt mycket efter att dansa loss i. Visst var det inte SL:s fel att tåget var inställt då det var någon som saboterat, men det är väl ändå deras skyldighet att se till så att ersättningsbussen kommer i tid?
Jag känner på mig att det inte kommit någon buss än. Här sitter jag nu istället och väntar på att jag någon gång ska få leva mitt liv. Det blir alltid något strul när jag har som högst förväntningar.

Hoppas iallafall att mina vänner som inte drabbades av strul får en grym kväll! Jag kommer igen, det kan jag lova.

Från och med Du

I tisdags åkte spanjorerna hem, det känns tomt att inte ha någon efter sig hela tiden. Men också väldigt skönt.

Ikväll bär det av till Rönninge där det väntas fest hos mina kära vänner Alexandra, Emilia och Andrea! Det ska bli riktigt roligt eftersom det var väldigt länge sen jag träffade dom. Imorgon blir det eventullet utgång i Södertälje, men vi får se om jag känner för det.

På söndag ska jag samla lite vuxenpoäng och gå och rösta för första gången, det ska bli roligt och jag har bestämt mig hur jag ska rösta. Efter det väntas middag hemma hos farmor och farfar eftersom farmor fyller år på tisdag, grattis! Sen ska jag och mamma på aroebic, vilket jag tror kan bli rolig.

Igår var det mössprovning av studentmössan vilket var riktigt roligt, nu är det bara 265 dagar kvar!

jag är back on track

Här var det sjukt länge sen man skrev. Jag orkar inte blogga för jag har inget att skriva om. 18 har jag blivit vilket har innebärt en del festande. Annars kommer spanjorerna imorgon för ett besök i Sverige. Roligt tycker jag, jag ser nästan framemot det lite.

I söndags fyllde min kära mor år, så vi var ute och åt på kvällen. I present fick hon en biljett till globen den 16 oktober då vi ska gå på ladies night. Det ska bli väldigt roligt!

Jag har inte flyttat till Gnesta än, jag bor på båda ställerna. Jag kan nog inte riktigt släppa min hemstad Nykvarn. Det är så tryggt där.

Livet rullar på och jag är glad. Trött men glad. Skolan har ju dragit igång igen vilket jag inte såg framemot faktiskt. Jag brukar ju kunna göra det men inte den här gången. Men det var iallafall sista gången jag kom tillbaka efter sommarlovet, för den 10 juni tar jag studenten. Längtar är så sjukt stor.


RSS 2.0