Time to go

Egentligen har jag inget speciellt att skriva. Jag ska iväg och jobba om en timme så nu måste jag fixa lite mat och sedan gå iväg. Jag tycker egentligen inte om att jobba kväll, för det enda man gör innan är att sitta och vänta på att man börjar och likadant har det varit idag. Seg dag med andra ord. Jag vill iallafalll ha helg nu! För i helgen är jag ledig, och då ska jag försöka få ordning i lägenheten.

Annars flyter livet på, om drygt en månad åker jag, malin och ellen till bali där vi möter agnes och frida. Det ska bli grymt, och jag längtar verkligen efter lite sol och bad.


2012

Idag är jag ledig från jobbet, och har haft en riktigt segdag. Jag har suttit och läst igenom gamla blogginlägg vilket har gjort mig så otroligt glad, jag har fått minnas lite. Jag ska försöka att skriva något inlägg ibland, bara för att kunna gå tillbaka på samma sätt som jag gjort idag.

Just nu i livet har jag en bra period. Jobbar för fullt på hemtjänsten i gnesta, där jag faktiskt trivs otroligt bra. Städar, lagar mat och umgås med johan. Typ det.

Jag saknar efter mina vänner som befinner sig i asien, och längtar efter att jag, malin o ellen drar till bali för att möta upp dom. Det kommer att bli två bra veckor.

Ha det bra vänner, snart ses vi igen.

RSS 2.0