Instagram

Min syster har fått mig att börja med instagram. Följ mig där: elinnnnnnnn.


Känner mig som en riktig hemmafru.


Din hud är dopad i honung

Hej. Jag har precis kommit hem från jobbet. Idag är jag trött men ingen vila här inte. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fara iväg på den där överraskningsfesten jag pratade om. Det ska bli roligt faktiskt. Nej nu kan jag inte sitta här längre. Hoppas att ni har en bra lördag!


Fredag

Idag börjar jag klockan 17 och jobbar kväll så nu har jag precis vaknat. Ska äta frukost snart och sen blir det träning med Malin. I helgen jobbar jag men det kommer att hinnas med en hel del saker ändå. På lördag ska vi fira Johans mamma med en överraskningsfest då hon har fyllt år, och på söndag får jag äntligen träffa Agnes och Frida då dom nu är på svensk mark igen :)


Dagens middag

Blomkålsmos, lax med citronsås och tomat. Mums!


*

Jag är otroligt lycklig. Allt är så bra just nu.


-


:)

Idag har jag varit duktig. Tränat, städat och ätit bra mat. Nu ska jag dammsuga det sista och sen ska jag om jag hinner iväg på Zumba klockan sju. Puss på er

 


En bild!!

Dagens frukost


Någon som läser?

Hej, har ni saknat mig? Jag vet att jag är sämst på det här med att blogga. Vet inte ens om jag har några läsare kvar. Nu tänkte jag skriva lite iallafall. Idag har jag en ledig dag så just nu har jag kafferast från storstädning. Det behövs verkligen. Såg att sist jag skrev hade vi inte varit i Bali ännu, det har vi nu och det var två underbara veckor. Jag längtar efter värme igen och hoppas att det blir en resa i sommar med den där killen jag bor ihop med. Vore mysigt. Jag skriver från min nyköpta iPad och håller fortfarande på och lär mig, så vi får se när jag lyckas lägga in bilder. Väldigt blandat inlägg, men så får det vara. Hoppas det är bra med er!


RSS 2.0