I love an angel instead

Mycket har hänt. Orkar inte blogga.
Ville bara säga en sak.
Jag älskar dig, mormor.
Den här låten är ägnad till dig.


Julafton närmar sig

Jag längtar så himla mycket efter jul och nyår just nu! Det kommer att bli så himla mysigt, det vet jag.
Inte för att  jag vet vad som händer på nyår, men jag vet att det kommer att bli bäst ändå. Det kan inte bli tråkigt eftersom jag ska vara med de människor som jag gillar allra mest.

Jag tror inte att jag kommer hinna blogga något mer innan julafton, så därför vill jag passa på att säga:
GOD JUL!


I will never leave you, I will never let you down

Tjosan alla glada vintermänniskor!
Idag ska det tränas, städas, handlas och vandras för min del.
Snart ska jag gå ut med hunden, det är ju underbart väder ute!
Sen ska jag in till Södertälje och träna och handla de sista julklapparna.

Jag älskar att det är lov, ville bara säga det.


friends stay forever

En väldigt speciell dag i torsdags. Först och främst vaknade jag direkt när väckarklockan ringde och var till och med pigg. Det har inte hänt på hela veckan. Första lektionen var spanska. Vi har ansökt om ett stupendium för att få åka till Spanien, och idag fick vi veta ATT VI FICK DET! I vår drar vi, och jag längtar!

Senare gick jag, frida, agnes och jennifer till nancy´s, vårt stamställe.
Där åt Frida kycklingspett med jordnötssmör. Inte en bra kombination med nötallergi.
Dock gick det över efter en stund, vilket var väldigt skönt. hade fått panik annars.
Senare skildes vi åt och Jennifer och Frida gick upp för Torekällberget, eftersom alla bussar var inställda på grund av snöoväder. Då kom allergichocken tillbaka. Jag vet inte riktigt vad som hände, men jag vet att hennes mamma kom och hon fick sin medicin och allt gick bra. Tur!

Sen när jag själv skulle åka hem gick så klart inte min buss heller, efter ett tag fick pappa komma och hämta mig.

På eftermiddagen kom Johan hit. Vi hade snöbollskrig, vilket slutade väldigt blött och kallt för min del, och gick sedan in och åt pepparkakor och kollade på bonde söker fru! Mys!

Igår, fredag, var det skolavslutning. Äntligen lov! Efter det åkte jag, jennifer, agnes, sandra, frida, malin, maria och hennes pojkvän hem till jessica där vi lagade tacos, kollade på film och pratade om livets stora frågor.

Idag ska det städas och bakas! Jag skulle även behöva köpa de sista julklapparna, men jag har inte tillräckligt med pengar så jag vet inte hur jag ska få ihop det...

Ha en bra dag alla fina!

har man tråkigt så har man..

Try JibJab Sendables® eCards today!


Men hahahhahahaha vad het den blev ;)

helg snart!

En helg utan något planerat väntar! Härligt! Egentligen skulle jag träffa andrea, emilia och alle imorgon men just nu känns det inte som att det blir något. Jag kanske ska vara med Agnes också. Vi får se hur det blir.
 Men jag har iallafall inget som är jätteplanerat vilket jag inte har varit med om på flera veckor. Väldigt skönt!

Dock så måste jag nog plugga lite. Har en svenska grej om Shakespeare som ska in på måndag. Jag har knappt börjat läsa boken...


Ett inlägg till syster

Min fina syster sa en smart sak. Ju fler prov jag gör, destu mindre är det kvar. Väldigt smart sagt, värt att tänkas på.


Jag kommer snart att försöka lägga ut min Villekulla-reklam här på bloggen, så du ska få se den Anna.
Den är verkligen ägnad till dig. Tack för all underbar hjälp!



I can´t take this anymore

Jag är så himla skoltrött just nu att jag håller på och tuppar av. Jag är trött på allt som har med inlämingar att göra, allt som har med prov och läsa och skriva att göra. ALLT! Just nu har vi väldigt mycket i skolan också.
Resten av terminen har varit ganska lugn, men just nu! Precis innan lovet sätter alla lärare in stora prov och inlämningar. Idag avklarades iallafall naturkunskapsprovet, vet inte om det gick så bra med nu är det över iallafall. Igår när jag skulle plugga orkade jag verkligen inte, jag visste att jag var tvungen men jag orkade verkligen inte. Det kändes inte så viktigt, trots att det var det. Nu är det bara idrottsinlämning, mediekunskapsinlämning + redovisning, matteinlämning, reklaminlämning och läsa+ skriva en uppsats om ett shakespeare drama i svenskan. Allt detta på mindre än en vecka!

Jag tror inte att det är många i Spme 2 som är speciellt glada denna vecka!

bästa helgen!

Idag firar jag och Johan ett år. Vi har haft en helt underbar helg. I lördags åkte vi enda till Uppsala, checkade vi in på hotellet och gick och åt en supergo brunch. Efter det gick vi runt lite och kollade i affärer. Senare fick vi njuta av en 50-minuters helkroppsbehandling som var underbar. Middag stod sedan på scemat och sen gick vi och mös på rummet. Idag har vi gått runt lite i Stockholm och tittat i affärer, jag köpte ett par galet snygga skor. Sedan åkte vi hemåt. Allt jag kan säga är att Jag älskar dig.

älskar dig mer och mer

Jag måste även säga att jag längtar som en tok till helgen! Jag och Johan firar ett helt galet år och därför bjuder jag honom på en natts övernattning på ett 4-stjärnigt hotell i Uppsala. På schemat står 50-minuters massage, brunch och en underbart härlig hotellfrukost.

Denna helg kommer att blir bäst!

I gnestas mörka hörn

På söndagen var den stora dagen. Från 11-16 stod vi i Gnestas centrum och sålde våra armband på deras julmarknad. Vi sålde för ungefär 1600 kronor, vilket vi är väldigt nöjda med! :)

Här kommer lite bilder från denna kalla men fina dag :)














För mer info se: beyousmycken.blogg.se

På besök i Järna

På lördagkvällen var vi hemma hos Frida.
Så här mysigt hade vi det:










tillverkning

Hej alla fina!
Just nu sitter jag och sorterar reklam inför helgens utdelning. Jag lyssnar även på Rascal Flatts som just nu är mitt alldels egna favoritband.

Jag har inte varit så jätte aktiv på bloggen den senaste tiden, så därför tänkte jag lägga in lite bilder från helgen.


Vi börjar med lite bilder från när jag, malin och agnes satt och tillverkade väldigt många armband hela lördagen.









RSS 2.0