Helgen

Nu är även den här helgen slut. I fredags var jag på kräftskiva på kvällen och senare kom min söta pojkvän och hämtade  mig och så åkte vi hem till mig och sov. På lördagen hämtade min hund på dagen som sovit hos min farmor och farfar, och på kvällen kom det massor av tjejer hem till mig. Det var urmsysigt!
 
Igår städade jag hela huset och på kvällen kom mina föräldrar hem efter 5-dagars vandring.
Dom hade haft det bra, men idag har dom träningsvärk.

Idag skulle Christoffer blivit 21 år, istället är han en ängel i himlen.

Grattis på födelsedagen Christoffer "Berge" "Stodche" "Fjortis" Bergelin.
Idag är din dag, och alla mina tankar ägnas till dig!
Du är så saknad, det finns inte ord som kan beskriva det jag känner.




aejrws

Tjo! Sitter i skolan och glor... Har just nu tre timmars rast, från 11.25 till 14.30. Låter väldigt roligt va?
Trött som attans är jag också. Johan sov hos mig inatt och han börjar ju jobba halv 7 på morgonen så han tvingade upp mig vid halv 6 också. Det var iof. bra just då, för då hann jag gå ut med belinda en stund. Men just nu tycker jag inte att det var en så bra idé, eftersom jag typ somnar vilken sekund som helst.

Vi sitter och väntar på matte, det känns ju också väldigt värt det..

Ikväll kommer johan till mig igen, det ska bli jätte mysigt!
Imorgon bär det av på kräftskiva och på lördagen står marknad och tjejmiddag på schemat.
Mysig helg!

onsdag

Idag har varit en skön dag. Vi har optimalonsdagar från och med nu, det menas med att det är då vi ska göra studiebesök och så. Idag var första gången så först fick vi en introduktion om hur det var och sen åkte vi på bio. Det var hur mysigt som helst! Kommer inte ihåg vad filmen hette men den var iallafall jätte bra!
Snart kommer johan hit och då ska vi laga mat och sen ta en promenix med hunden :)

helgen som varit...

I fredags var hela klassen ute och gick, det var den överraskning som våra handledare fixat. Vilken fantasi dom har..
Hela 1,5 mil fick vi ihop, ont hade man efteråt.

Efter det åkte jag hem till johan och sov lite tills han kom hem och senare på kvällen åkte vi hem till mig, Vi somnade typ vid halv 9, trötta som bara den var vi.

Lördagmorgon åkte vi till mormor och städade och sen åkte vi till skärholmen. Där shoppade vi loss, iallafall johan. Jag fick med mig en t-shirt hem som han valde åt mig, den var super fin!

Sen åkte vi hem till mig, och senare hem till honom. På kvällen åkte vi och johans kompisar till nyköping för att kolla på promoe. Ni vet, svenne-banan låten. Jag var väldigt trött och det var inte riktigt min musiksmak, men det vart endå en trevlig kväll. Denna kväll var det även premiär för mitt löshår som jag köpte i torsdags, det är verkligen jätte fint! Jag har alltid velat ha långt hår. Äntligen har jag fått det!

Vid halv 3 var vi hemma och då blev det lite nattmat och sedan gick vi och la oss.

Söndagen spenderades med att skriva den där  krönikan, men jag hann och jag tror att den blev bra.
Så har min helg sett ut, den var urmysig.

fick precis veta..

Jag är körd! Jag ska skriva en krönika tills imorgon... Kommer verkligen inte på vad jag ska skriva om!


Första dagen på resten av mitt liv.

Första dagen på tvåan. Det känns lite konstigt att vara tillbaka, det har gått alldeles för fort. Egentligen skulle jag behöva minst en veckas ledighet till, men det känns ändå lite skönt att vara tillbaka. Träffa alla vänner och tillbaka i vardagen.
 Idag fick vi bara massa information och genomgång av den nya skolsidan, sen fick vi sluta. Efter skolan var jag och några tjejer från klassen och åt på stan. Gissa vart? På nancy´s såklart, det är vårat ställe. Sen skulle Malin gå och klippa sig så jag följde med henne. Jag hade tänkt att klippa topparna också men istället gick jag därifrån med hårförlängning och värmeskydd för plattången. Dyrt, men jag kommer att älska det långa håret!

Imorgon ska vi iväg någonstans i skogen och göra något som är en överraskning, det kommer säkert att bli lekar eller något annat liknade. Sånt som lärare alltid hittar på.

Ikväll ska jag åka hem till Johan och sova, han kände sig ensam.
Det ska bli mys.

Nu måste jag kila, höres!

dagen före dagen med stort D.

Igår var jag med mina söta systrar, det var väldigt trevligt. Vi åt lunch och mös med the bebisar. Sen åkte jag hem till Johan. Vi åkte till hans syster och åt där, väldigt gott och mycket trevligt. Vid halv 9 åkte vi hem, och när klockan slog 21.00 snarkade älsklingen bredvid mig.
Imorse gick jag upp med honom kvart över 5, sen skjutsade han hem mig och åkte till jobbet.
Jag åt frukost och sen gick jag och la mig igen. Nu har jag precis vaknat och min sista dag innan skolan börjar ska tillbringas med massa nödvändiga saker som städning, fixa kläder till imorgon, köpa penna, sudd kalender.

Vi hörs mer ikväll sötnosar!


En gammal krönika, tänkvärd.

Jag satt på bussen en dag och då får jag alltid en massa tankar som kommer upp, en del konstiga men en del normala också. Just den här dagen tänkte jag på det här med tiden. Det känns som att det var igår jag klev in i en ny skola, med nya klasskamrater, nya lärare och nya möjligheter. Det känns som att det var igår som jag fyllde hela 16 år och det känns som att det var igår som jag sommarjobbade för allra första gången i mitt liv. Men allt detta hände för ett år sedan, 365 dagar och det skrämmer mig lite.

Jag kommer ihåg tiden när jag bara var en liten flicka. Då var allt så himla fritt och jag behövde inte tänka eller komma ihåg en massa saker. Jag behövde inte sitta långa dagar och plugga för det där svåra matteprovet, inte heller tänka på att hunden måste ut eller att jag måste städa rummet. Idag behöver jag det, och jag önskar så mycket att jag var tillbaka i livet som flicka. Men den tiden är förbi och det gick så himla fort. Jag har blivit äldre och måste ta ansvar men jag känner mig fortfarande liten för att jag inte hann njuta ordentligt och tiden sprang iväg. Det enda jag kan göra nu är att leva livet jag har idag. Om 10 år kommer jag antagligen att tänka samma tanke, att allt var så underbart när jag var tonåring. Det enda jag kan göra är att njuta just nu, så jag inte känner då att den här tiden också bara försvann med vinden.

Jag och min farmor brukar sitta och prata om när hon var i min ålder och hur tiden var då. Hon brukar berätta att hon också tycker att tiden går så fort, att hon till och med kan undra vart några år tog vägen. Tänk när jag i framtiden sitter på mitt ålderdomshem och tänker tillbaka på det liv som varit och inte minns allt för att det har gått för fort. Jag tycker inte om den tanken, jag vill kunna njuta av livet och komma ihåg alla härliga minnen man får.

Tiden när mina två systrar bodde hemma var för ungefär 10 år sedan, men för mig känns det som att jag fick det största rummet i huset för högst 5 år sedan. Idag har de båda barn, egen lägenhet och bil vilket känns väldigt konstigt. Tiden mellan att de bodde hemma och skaffade familj är skrämmande, jag kommer själv att sitta där snart med egna barn, man och villa.

Jag är redan 17 år, jag och min pojkvän har redan varit tillsammans i sju månader snart, och sommaren 2009 är här och jag hinner verkligen inte med.

När jag känner att tiden går för fort brukar jag gå långa promenader med min hund, lämna mobiltelefonen hemma och bara tänka för mig själv. Det hjälper faktiskt, så om du känner att klockan och tiden bara rusar iväg, så ge dig ut i skogen och var för dig själv en stund.




Sitter ni bänkade framför datorn nu?

Jag gör. Försökte spela in det också, men det går inte :/

Idag ska jag städa, gå långpromenix med hunden, handla till mig och johan ikväll och sen ska jag åka till honom för han kommer hem ikväll.

Nu ska jag försöka få inspelningsgrejen att funka..

Vi hörs senare!


Skönhetssömn på G!

Dags för mig att sova. Godnatt sötisar!

långtur med bilen

Gårdagens kräftskiva blev väldigt kort pågrund av att dom äldre på festen fick för sig att dra på krogen, så det var bara för mig och andrea att traska hemåt vid 00. Vi gick till deras nya hus så nu har jag sett det också, det kommer att bli galet fint när det är renoverat!
Imorse åkte jag till Södertälje för att träffa mamma, tanken var att vi skulle övningsköra men jag var så trött och hungrig så vi åkte hem istället. Väl hemma hittade pappa en sommarstuga i vingåker, och tyckte att vi skulle åka dit och kolla.
Så en timma och 40 minuter senare var vi framme och stod framför en liten liten stuga som var ganska slitet.
Vilken fullträff tänkte vi, precis vad vi sökte. När vi senare satt på en restaurang i Katrineholm ringde pappa och sa att stugan inte var något för oss. Det roliga på denna trip var att killen som sålde stugan var bror och son till pappas två jobbarkompisar. Tänk vad världen är liten.

Ikväll ska jag nog sova tidigt, är väldigt trött.

För er morgonpiggna vill jag rekomendera att lyssna på Banit Göteborg imorgonbitti klockan 08.00. Då händer något spännande, något som jag inte kommer att missa.


taxinge slott!

Idag har jag, mamma och pappa varit på taxinge slott och fikat. Det var väldigt mysigt, kallt och svindyrt. Men det var det värt. Snart tänkte jag gå ut och gå i det ganska fina vädret, och ikväll bär det av på kräftskiva hos andreas pojkväns kompis. Det ska bli väldigt trevligt. Längtar lite.

Hela veckan som varit har jag mest varit hos Johan och sovit där. Otroligt mysigt, men den här helgen är han i Göteborg och lite skönt är det faktiskt att vara hemma igen.

Igår var jag, agnes och jessica på ung08. Bilder ser du här:














Tack för en otroligt mysig dag, sötnosar!

Äntligen är designen klar!

Tack vare en otroligt snäll tjej som heter Elin, som hjälpte mig med headern, är min bloggdesign äntligen klar!
Så nu ska jag börja blogga på riktigt, för nu blir det roligare eftersom det är finare:)

jag är beroende av den här låten!


black or white

jag har svart hår igen, fan också!

back on track!

Äntligen hemma, attans vad skönt!
Vi har solat, bränt rumpan, badat, åkt båt, ätit våfflor, tittat på ugglas "vart fan är min revy?", shoppat järnet, kört en sväng om inne på ullared, spelat kubb typ 100 gånger och massa andra grejer!

Hoppas ni har haft det bra här hemma, nu är jag tillbaka!


RSS 2.0